1. Boekingen

Een offerte is vrijblijvend en blijft 7 dagen geldig. Is er binnen deze termijn geen bevestiging gekomen, gaan wij er van uit dat de opdracht niet door gaat. Vanaf er een akkoord is, is deze overeenkomst bindend en worden de annuleringsvoorwaarden toegepast.

De betaling van de opdracht kan de dag zelf betaald worden. Dit kan cash of via overschrijving. 

Wij vragen om een parkeerplek te voorzien. Indien nodig kunnen er nog eventuele parkeerkosten in rekening gebracht worden.

 

2.  Beschikbaar materiaal

Wij vragen elke opdracht een grote tafel en 2 stoelen te voorzien (per grimeuse). Bij hevige zon of regen, vragen wij een overdekte ruimte. Voldoende verlichting is ook essentieel.

Bij de airbrush tattoo’s dient er electriciteit voorzien te worden. Wij beschikken zelf over een verlengdraad van 20m.

Wij vragen ook een parkeerplek dicht bij de locatie te voorzien.

 

3. Portretrechten

Tijdens de opdracht kunnen wij foto’s nemen. Heeft u niet graag dat u kindje gefotografeerd wordt, of deze foto’s gebruikt worden door ons, gelieve dit te melden. 

ESTé behoudt het recht gemaakte foto’s te gebruiken zonder vergoeding. Deze foto’s zullen enkel gebruikt worden op de site of op de facebook-/instagram pagina. 

4. Reiskosten

De verplaatsingskost wordt gerekend vanuit Borkelstraat in Schoten. Er wordt gebruik gemaakt van Google Maps om deze te berekenen.

 

5. Annuleren

Bij annuleringen tot 30 dagen voor de boekingsdatum kan dit kosteloos.

Wordt er geannuleerd binnen de 30 dagen tot 2 weken voor de boekingsdatum, wordt er 20% van de totale prijs in rekening gebracht. 

Wordt er binnen de 2 weken voor de boekingsdatum geannuleerd, wordt er 50% van de totale prijs in rekening gebracht.

Bij overmacht vervalt de vergoeding, maar hiervoor dient dan wel bewijs voorgelegd te worden.

In geval van ziekte of ongeval van de grimeur of familielid, hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren. Wel zullen wij onze uiterste best doen om een vervangende grimeur te vinden. 

6. Aansprakelijkheid

ESTé kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen tijdens een opdracht.

ESTé werkt bij de grime met wateroplosbare materialen, aanraking met water maakt het dus terug vloeibaar. Mocht een kind vlekken in de kledij hebben door te wrijven in zijn/haar gezicht, zweten,… zijn wij niet verantwoordelijk voor de schade.

ESTé maakt bij de glitter tattoo’s gebruik van cosmetische huidlijm van Superstar of Ybody. De gastheer/-vrouw dient ten alle tijden op de hoogte te zijn van mogelijke allergieën bij één of meer van de aanwezige kinderen. Zijn de ouders niet aanwezig, zie dan dat u over deze info beschikt. ESTé kan hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden.