Hoi! 

 

Wij zijn Steffi en Tessa, creatieve tweelingzussen.

We voegden de eerste letters van onze namen samen en eSTé was geboren.

Steffi werkt overdag als kok in een woonzorgcentrum en Tessa werkt als verzorgende in de thuiszorg. Omdat we het beide jammer vinden dat we in ons dagelijkse werk niet echt gebruik kunnen maken van onze creativiteit besloten we dat het tijd was om hier toch iets meer mee te doen. 

 

We zijn beide gelukkig getrouwd (uiteraard met een andere partner 😜) en hebben ieders 2 schatten van kinderen. Deze namen of gezichtjes zal je misschien meerdere keren tegen komen op onze socials, dit zijn natuurlijk onze ideale proefpersonen! 

We blijven ons steeds bijscholen en cursussen volgen om jullie het beste te kunnen aanbieden. Zo is Tessa al in het bezit van haar diploma aan de International Facepainting School. Ook Steffi is met deze opleiding bezig.

We hebben ondertussen ook de geweldige wereld van het ballonplooien ontdekt en ook hier volgen we extra cursussen voor.

 

Is er iets dat jullie nog willen weten van ons of heb je vragen over iets specifieks dat je tegen komt op onze site, vraag er gerust naar.

 

Aangezien we beide overdag aan het werk zijn is het voor ons gemakkelijker dat je een berichtje stuurt via e-mail, Whatsapp of Messenger om ons te contacteren. 

Wij kunnen op ons werk namelijk niet alle telefonische oproepen beantwoorden.

Wij beantwoorden na onze werkuren ieder berichtje zo snel mogelijk!

 

Lieve groetjes en veel plezier op onze site! ❤️

 

PS. Volg ons zeker op facebook en Instagram om meer voorbeeldfoto's te zien 😍